Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمدرضا خضری‌پور معاون اداری و پشتیبانی شرکت سنگ آهن گهرزمین در حاشیه بازدید از کارگاه مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی با علی یعقوبی‌پور رئیس دانشگاه آزاد واحد سیرجان دیدار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در این نشست با اطمینان‌بخشی از توانایی دانشگاه آزاد واحد سیرجان برای ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به صنعت گفت: هدف ما قرار گرفتن در جایگاه نخست دانشگاه نوآور در زمینه صنعت فولاد و صنایع وابسته در شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت در تقویت آموزش در صنعت

یعقوبی‌پور با اشاره به نقش مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه آزاد اسلامی در تقویت آموزش در صنعت عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نخستین سازمان در سیرجان است که از وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی و مرکز مهارت‌های آموزشی و تعلیماتی مجوز دوره‌های ایمنی را اخذ کرده است.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های ایمنی به شرکت نظم‌آوران، ظرفیت دانشگاه را بیش از این دانست و افزود: همانطور که در محیط دانشگاه آزاد یک ساختمان بسیار خوب و مجهز برای شرکت نظم‌آوران و یک دفتر برای کارمندان این شرکت اختصاص دادیم، می‌توانیم مشابه این امکانات را در اختیار سایر شرکت‌هایی که آموزش خود را به ما بسپارند، قرار دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان یادآور شد: این‌گونه شرکت‌ها بر عملکرد ما نظارت مستقیم دارند و اگر ضعف یا ایرادی در روند کار وجود داشته باشد، در کوتاه‌ترین زمان آن را برطرف می‌کنیم، چراکه جز با رفع نقاط ضعف نمی‌توان به سمت تعالی و پیشرفت حرکت کرد.

یعقوبی‌پور با یادآوری سفر دکتر طهرانچی به سیرجان خاطرنشان کرد: در این سفر از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخواست کردم مجوزی بدهد تا ۴۰ درصد از سرفصل‌های دروس را متناسب با نیازهای منطقه تغییر دهیم، با این شیوه دانشجویانی تربیت می‌شوند که در آینده مورد نیاز منطقه باشند. در حقیقت هدف ما گام برداشتن در راستای تحقق تبدیل دانشگاه آزاد سیرجان به اولین دانشگاه نوآور شهرستان است.

تأسیس کارگاه دانشگاه در جوار صنعت

وی با تأکید بر اینکه تأسیس کارگاه دانشگاه در جوار صنعت از برنامه‌های مدنظر مدیران دانشگاه آزاد است، از آمادگی برای استقرار کارگاه در سایت شرکت گهرزمین طی ۶ ماه آینده خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان همچنین با اشاره به طرح پویش (کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی) تشریح کرد: در این طرح ۳۰ تا ۴۵ درصد از سرفصل‌ها به صورت کاربردی ارائه شده و این اقدام با نیازسنجی رشته‌های مورد نظر از طریق نظرات متخصصان صنعت انجام خواهد شد.

یعقوبی‌پور تأکید کرد: در این طرح برای دانش‌آموزان درس کارآموزی تعریف شده، به نحوی که هر دانشجو در هر ترم ۸۰ ساعت کارآموزی در معدن را خواهد گذراند که جمع این مدت در زمان فارغ‌التحصیلی مساوی با ۲۴۰ است.

وی با توصیف این طرح به عنوان بانک اطلاعاتی در اختیار معدن و صنعت چنین توضیح داد: این بانک اطلاعاتی به معدن کمک می‌کند تا در آینده براساس نیاز، نیروهای لازم و نخبه را جذب کند. مضاف بر اینکه این طرح موجب می‌شود دانشجو در کنار تحصیل، کسب تجربه کرده و از این تجربه در شغل آینده خود استفاده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در ادامه با اشاره به بخش سوم پیشنهاد معاون اداری شرکت گهرزمین مبنی بر اختصاص فرصت مطالعاتی در معدن برای استادان دانشگاه از موافقت خود با این طرح خبر داد و چنین طرحی را در مشتاق شدن دانشجویان به امور صنعتی و معدنی نافذ دانست.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1087659 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ارتباط دانشگاه و صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ارتباط دانشگاه و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان