Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ( ایسکانیوز)، حجت الاسلام سیدمهدی میرداداشی سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه از سال ۱۳۹۷ دفتر جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی قم تشکیل شده است، اظهار کرد: مهم‌ترین هدف دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه جذب دانشجویان غیرایرانی در وهله نخست گسترش و توسعه اسلام ناب محمدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی یک دانشجوی خارجی به قصد ادامه تحصیل وارد کشوری می‌شود، تحت تأثیر فرهنگ و آداب و رسوم آن کشور قرار می‌گیرد و باید از این ظرفیت بزرگ که در شهر مقدس قم که به عنوان کانون انقلاب، تفکر شیعی و اسلام ناب محمدی است به نحو شایسته‌ای استفاده کنیم.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم از کشورهای متعددی اعم از آذربایجان، افغانستان، آمریکا، بحرین، پاکستان، ترکیه، سوریه، عراق، هند، یمن و السالوادور دانشجو دارد.

میرداداشی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه دانشجویان غیرایرانی و مقطع کارشناسی ۴۷۶ دانشجو، مقطع کارشناسی ناپیوسته ۲۱ دانشجو، مقطع کارشناسی ارشد ۱۸ دانشجو، مقطع  دکتری حرفه‌ای ۱۴ دانشجو و مقطع دکتری تخصصی ۱۲ دانشجو دارد و در مجموع ۵۴۱ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی قم مشغول تحصیل هستند.

وی گفت: امیدواریم با همت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم آنطور که شایسته قم است  درمسیر جذب دانشجویان غیرایرانی گام‌های مؤثری برداریم.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با اشاره به رشته‌های پرمخاطب دانشجویان غیرایرانی یادآور شد: رشته حقوق، حقوق خصوصی و حقوق جزا و جرم‌شناسی، روانشناسی، حسابداری، روابط بین‌الملل در حوزه علوم انسانی، رشته‌های دکترای حرفه‌ای، پرستاری، مامایی ­درحوزه پزشکی، کامپیوتر، عمران و معماری در حوزه فنی مهندسی، رشته‌های مهندسی پزشکی، میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی در حوزه علوم پایه و رشته‌های گرافیک و تصویرسازی در حوزه هنر را می‌توان پرمخاطب‌ترین رشته‌های تحصیلی نام برد.

شیوه ثبت‌نام دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی

میرداداشی با اشاره به شیوه‌های ثبت‌نام دانشجویان غیرایرانی متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم توضیح داد: برای دانشجویانی که در ایران اقامت ندارند فرآیند ادامه تحصیل آنان به نحوی است که باید وارد سایت fstudent شوند و ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

وی افزود: پس از بررسی‌های لازم سند پذیرش از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای آنان صادر و دعوت به مصاحبه علمی خواهند شد و در نهایت در یکی از واحدهای دانشگاهی آزاد اسلامی کشور مشغول به تحصیل می‌شوند.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تشریح کرد: در مورد دانشجویان خارجی که در ایران اقامت دارند باید گفت این عده  می‌توانند هم از طریق سایت fstudent و شرکت در آزمون سراسری و رشته محل‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه azmoon.org  برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی قم اقدام کنند.

میرداداشی با تأکید بر اینکه تابلوی معرفی دانشگاه آزاد اسلامی وب‌سایت این دانشگاه است گفت: باید راه‌اندازی و به‌روزرسانی وب‌سایت دانشگاه در اولویت قرار بگیرد تا بتوانیم از این طریق ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم را برای حضور حداکثری دانشجویان غیرایرانی برون‌مرزی در عرصه بین الملل به مخاطبان معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: باید وب‌سایت سه زبانه پرمحتوا داشته باشیم؛ چراکه محتوای آن در قالب سه زبان زنده فارسی، عربی و انگلیسی با محور معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم است.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم افزود: باید جاذبه‌های ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی قم فراهم و انگیزه‌های لازم برای حضور دانشجویان عرصه بین‌الملل در دانشگاه آزاد اسلامی قم ایجاد شود.

میرداداشی گفت: معرفی استادان مطرح دانشگاه، کادر متعهد و مجرب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم می‌تواند در شناساندن ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم مؤثر واقع شود.

وی با بیان اینکه تولید محتوای وب‌سایت برعهده اداره‌کل دانشجویان غیرایرانی است، افزود: محتوای وب‌سایت را تأمین خواهیم کرد؛ اما همکاری‌های ویژه اداره‌کل روابط عمومی و حوزه فناوری در این باره باید چشمگیر باشد تا بتوانیم به هدف نهایی خود در زمینه معرفی ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قم به دانشجویان غیرایرانی دست پیدا کنیم.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم متذکر شد: امیدواریم بتوانیم در گسترش جذب دانشجویان غیرایرانی که هدف محوری دانشگاه آزاد اسلامی است در ابعاد فرهنگی و اقتصادی مثمر باشیم.

میرداداشی، یکی از مؤلفه‌های اصلی فرهنگ را زبان برشمرد و به خبرنگار آنا گفت: براساس مقررات وزارت علوم هر دانشجوی خارجی که قصد ورود به یکی از دانشگاه‌های ایران را دارد باید فارسی بیاموزد و در دوره‌های ۶ ماهه آموزش زبان فارسی شرکت کند.

وی با اشاره به پیگیری دریافت مجوزهای لازم برای برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیرایرانی اضافه کرد: دنبال مجوز آموزش زبان فارسی برای دانشجویان غیرایرانی هستیم، امیدواریم با دریافت مجوز از وزارت علوم بتوانیم در مسیری قرار بگیریم که دانشگاه آزاد اسلامی قم میزبان دانشجویان غیرایرانی در عرصه درون‌مرزی و برون‌مرزی باشد.

سرپرست دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: پیگیر انعقاد قرارداد با یکی از شرکت‌های مهم کارگزاری به‌منظور جذب دانشجویان خارجی هستیم که به‌زودی به ثمر خواهد نشست.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1081016 برچسب‌ها سیدمهدی میرداداشی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم دانشجویان غیرایرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم دانشجویان غیرایرانی ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی قم دانشگاه آزاد اسلامی قم جذب دانشجویان غیرایرانی دانشجویان غیرایرانی ادامه تحصیل وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا عزیزی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در مراسم گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: با توجه به شرایطی که جامعه امروزمان در آن قرار گرفته، نگاه و توجه استادان به برخی ابعاد در کنار انتقال تخصص و دانش فوق‌العاده حائز اهمیت است.

وی افزود: دانشجویان در کلاس درس از  استادان به‌عنوان الگو بهره می‌برند، بنابراین گاهی نیاز است که استاد پیشدستی کرده و در مباحث گوناگون سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، عفاف و حجاب و مسائل مشابه طرح مسئله کنند، چراکه دشمنان با هجمه‌های رسانه‌ای شدید سعی در شبهه‌افکنی دارند و ممکن است با ابهامات احتمالی یا اطلاعات نادرست شبهاتی در اذهان دانشجویان وارد شده باشد و شبهه‌زدایی از اذهان دانشجویان وظیفه بسیار مهمی و رسالت خطیری است که برعهده استادان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی، فریضه «جهاد تبیین» که از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته را وظیفه‌ای دانست که برعهده استادان است، چراکه دانشجویان  از استادان حرف‌شنوی دارند.

عزیزی در ادامه برخی مشکلات مالی دانشگاه را برشمرد و با بیان اینکه افزایش شهریه‌ها در چندین سال متوالی متناسب با افزایش هزینه‌ها نبوده و همچنین از محل درآمد غیرشهریه‌ای هم ممکن است توفیق چندانی نداشته باشیم،  افزود: امروز واقعا چشم مسئولان دانشگاه به سوی ذهن فعال و دست پرتوان استادان پژوهشگر و فناور است.

وی با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی مبنی بر توجه ویژه به ابعاد و اهمیت سند تحول و تعالی دانشگاه و با بیان اینکه  هدفگذاری اسناد دانشگاه بر این است که در چند سال آینده 30 یا 40 درصد درآمدهای دانشگاه غیرشهریه‌ای باشد، ادامه داد: باید به طور جدی هدایت رشته‌ها به سمت امور مهارتی  باشد و در مقاطع کاردانی و کارشناسی امید بیشتری به اشتغال در جوانان ایجاد شود تا دانشجو در کنار تحصیل دانش بتواند مهارتی را هم به دست بیاورد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی در ادامه دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی مسئله‌محور و کارآفرین توصیف کرد و با معرفی طرح پویش و رویداد صدرا افزود: در طرح پویش دانشجو به صنعت معرفی می‌شود و در رویداد صدرا از شرکت‌های مختلف دعوت می‌شود که توانایی‌هایشان را عرضه کرده و از توانایی‌های دانشجویان استفاده کنند و اگر دانشجو بداند که در دانشگاه می‌تواند مهارتی را هم به‌دست بیاورد و زمینه اشتغال او فراهم می‌شود با عشق و علاقه بیشتری به دانشگاه روی می‌آورد و پذیرای ایده‌ها و پیشنهاد استادان هستیم.

معلمان به عقب بازگردند همان شغل را انتخاب می‌کنند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم از شهید مطهری به بزرگی یاد کرد و ضمن تبریک هفته معلم و استاد گفت: برخی شغل‌ها معمولاً کسی که ورود دارد صرفا به جهات مالی آن نیست، بلکه یک عشق و علاقه لازم دارد و معلمی یکی از همین کارها است و استادانی که به‌خاطر علم و دانش به این شغل که شغل انبیا هست به حیطه تدریس روی آورده‌اند اگر دوباره هم برگردند همان مسیر را دوباره انتخاب می‌کنند.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده گفت: دامنه شغل معلمی و استادی به گستره تمام دنیا است و کسی که از کلاس درس معلم و استاد تربیت می‌شود ممکن است دنیا را متحول کند، بنابراین استاد و معلم نقش تعیین‌کننده‌ای در مسیر و هدف شاگرد دارند و همانطور که از این کلاس‌ها کسانی چون شهید حسن طهرانی مقدم بیرون آمدند و ایران را به اقتدار رساندند و موجب شگفتی دنیا به توان موشکی و پهبادی میهن شدند.

وی با بیان اینکه شغل معلمی شغل انبیا است افزود: اول معلم خود خداوند حکیم است که در قرآن بدان پرداخته شده و به‌عنوان نمونه خداوند به آدم علیه‌السلام «اسماء» را آموخت که موجب نجات آدم و حوا شد و «علّم آدم الاسماء» و یا در جایی دیگر می‌فرماید: الرّحمن،علّم القرآن.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی گفت: در بین ادیان الهی و مکاتب دیگر بیشترین توصیه و توجه به  آموختن علم و دانش در دین مبین اسلام صورت گرفته و دانشمندان بزرگی از جهان اسلام مانند ابن سینا، زکریای رازی، ابوریحان بیرونی و ... ظهور کردند و در عصری که اروپا در توحش قرون وسطایی به سر می‌برد چونان خورشیدی طلوع کرده و نه‌تنها جهان اسلام بلکه تمام دنیا  را از علم و معرفت خود سرشار کرده و این نیست جز با
تشویق وعنایت  اسلام ناب محمدی (ص).

حاجی‌زاده به اهمیت علم و دانش اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم در بحث خشیت نیز عالمان و دانشمندان را تنها صاحب خشیت می‌داند.

وی، نقش انقلاب اسلامی را در دانش بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: انقلاب اسلامی با ظهور در ایران دانشگاه را کنار نزد بلکه به آن هدف داد و موجب توسعه دانش شد. در زمینه پزشکی که در زمان طاغوت پزشک از هند و فیلیپین و ... وارد ایران می‌شد و اکنون بسیاری از پزشکان ایران اسلامی حرف برای گفتن دارند و از کشورهای دیگر برای آن ها دعوتنامه می‌فرستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی، تفاوت دانشگاه‌های ایران اسلامی و غرب را در هدف‌دار بودن دانست و گفت: غربی‌ها اگر دارویی را تولید کنند فقط به کشورهای هم پیمان خود تحویل می‌دهند، اما در ایران اسلامی هدف خدمت به خلق و جامعه است و تفاوتی نمی‌کند که چه کسی بخواهد.

حاجی‌زاده، مسئله فلسطین را مسئله اول انقلاب اسلامی دانست که امام خمینی(ره) مطرح کردند و گفت: الان هم مسئله اول است، چراکه در دانشگاه‌های غربی شاهد هستیم که دانشجویان و استادان آزاده جنایات رژیم صهیونیستی کودک‌کش و غاصب را محکوم و از فلسطین حمایت می‌کنند، اما پلیس به طرز وحشیانه‌ای این آزادگان را دستگیر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد