Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: به‌دنبال این هستیم تا تجهیزات سایت مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را با تخصیص اعتبار تبدیل به احسن کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سیرجان، محمدمهدی فداکار در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت فولاد تنبور و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، انعقاد این تفاهم‌نامه و همکاری مشترک حوزه صنعت و دانشگاه را اقدامی شایسته و کارآمد خواند و بیان کرد: به‌دنبال این هستیم تا تجهیزات سایت مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را با تخصیص اعتبار تبدیل به احسن کنیم تا از این مرکز هم بتواند کارایی لازم را در راستای رفع نیاز شهرستان بهره ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

گام عملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در ارتباط با صنعت

وی گفت: با شروع این همکاری مزیت‌های خوبی شامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان می‌شود. یکی موضوع درآمد و دیگری بحث فعال‌شدن دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در فرایند قطعه‌سازی است؛ چراکه دانشجویان می‌توانند با توجه به این کار مشارکتی، یافته‌های خود را در کار میدانی هم تجربه کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اکنون تأکید آموزش عالی بر اجرایی‌کردن آموخته‌های دانشجویان در میدان عمل است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در کنار عمل به مفاد این تفاهم‌نامه می‌تواند این مهم را عملی کرده و در ادامه آن منبع درآمدی نیز داشته باشد. 

فداکار افزود: طی این تفاهم‌نامه بخشی از آموزش به حوزه صنعت می‌رود که هم به نیاز صنعت پاسخ داده خواهد شد، هم برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان درآمدزایی به‌دنبال خواهد داشت و دانشجویان نیز می‌توانند سطح آموخته‌های خود را ارتقا بخشند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این قرارداد که با اعتبار بیش از ۲۸ میلیارد ریال منعقد شده است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان قطعات مورد نیاز حوزه صنعت را در خود شهرستان تولید خواهد کرد تا رفع این نیاز بومی‌سازی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اکنون درخواست تولید قطعات به خارج از شهرستان ارجاع داده می‌شود که با عقد این قرارداد همکاری می‌توان از برون‌رفت سرمایه به خارج از شهرستان و توانمندی جوانان بومی سیرجان در تولید قطعه استفاده کرد.

به گزارش آنا در پایان این مراسم محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از کارگاه مهندسی معکوس سرای نوآوری، فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته واحد سیرجان بازدید کرد و قول مساعد داد که حمایت ویژای از این کارگاه داشته باشد.

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان مهندسی معکوس تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

سعید نورین‌مقدم با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حضورش در این نمایشگاه که به همت معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برگزار شده است، اظهار کرد: قرار است در این نمایشگاه دستاوردهای حوزه شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در زمینه ساخت داخل به سایر متروها معرفی شود تا بتوانند از این دستاوردها که طی چند سال گذشته به دست آورده‌ایم، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد کارهای بسیار بزرگ و خوبی در زمینه ساخت داخل و مهندسی معکوس انجام شده است، افزود: امیدواریم سایر شهرها و سایر متروها نیز بتوانند از این دستاوردها استفاده کنند.

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد تصریح کرد: با توجه به زحماتی که دوستان در حوزه‌های مختلف کشیده‌اند، می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم در تمام حوزه‌های ساخت داخل و مهندسی معکوس فعالیت داشته‌ایم و در حال حاضر تمام قطعاتی که در گذشته از خارج کشور امین می‌شد، وارد بحث ساخت داخل و مهندسی معکوس می‌شویم و تاکنون توانسته‌ ایم بیش از ۲۰۰ قطعه را مهندسی معکوس و ساخت داخل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در کنار این موضوع تعدادی از تجهیزات موردنیاز ما، تسترها و سایر تجهیزات را مهندسی معکوس کرده یا طراحی کرده‌ ایم یا ساخته‌ایم، ادامه داد: ۳۰ تجهیز نیز در حوزه حمل‌و نقل ریلی در زمینه آن چیزی که موردنیاز بوده است، ساخته‌ ایم و در حال حاضر از آن بهره‌برداری می‌کنیم.

نورین‌مقدم با اشاره به اینکه در حوزه‌های مختلف بهره‌برداری کار کرده‌ایم، در حوزه ناوگان، تأمین توان و سایر حوزه‌های مربوط به بهره‌برداری فعالیت داشته‌ایم، تاکید کرد: دستاوردهای بسیار خوبی داشته‌ ایم و امیدواریم بتوانیم این دستاوردها را به سایر متروها ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

کد خبر 750199

دیگر خبرها

  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران