Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: با اجرای طرح پویش در تلاشیم تا چندسال آینده تمامی پژوهش‌های این دانشگاه را به سمت کاربردی شدن پیش ببریم.

علی مهراس مهرابی به مناسبت هفته پژوهش در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به آمار پایین پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه‌های کشور، اظهارکرد: درحال حاضر یکی از بزرگترین مشکلاتی که در امر پژوهش در کشور وجود دارد، پژوهش‌هایی است که کاربردی نیستند و براساس نیازهای داخلی نوشته نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در دانشگاه‌های ایران اساتید زیادی داریم که دانش آموخته دانشگاه‌های خارجی هستند و در حوزه پژوهش هم بیشتر تلاش می‌کنند تا دنباله‌رو و تکمیل کننده پژوهش‌های انجام شده در این دانشگاه‌ها باشند، تا اینکه پژوهش‌هایی برمبنای نیازهای کشور انجام دهند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه تصریح کرد: از سوی دیگر مجلات خارجی هم تنها به دنبال چاپ مقالاتی هستند که خروجی و اطلاعات آن مشکلات کشورهایشان را حل کند و برای همین دانشجویان و اساتید ما نیز که در پی چاپ مقالاتشان در مجلات خارجی هستند، بیشتر به این سمت گرایش پیدا می کنند.

وی در ادامه با تاکید براینکه این رویکرد باید در دانشگاه‌های کشور تغییر کند، عنوان کرد: برای رسیدن به این هدف باید در گام اول نیازهای کشور را به اساتید و دانشجویان نشان دهیم و بعد آنها را ترغیب کنیم تا پژوهش‌هایشان را به این سمت ببرند.

مهرابی اضافه کرد: دانشگاه آزاد کرمانشاه از ابتدای سال تحصیلی 98 برای تحقق این هدف برنامه‌هایی را آغاز کرده که یکی از آنها راه اندازی طرح پویش است.

وی تاکید کرد: در این طرح تمامی نیازهای استان، منطقه و کشور را در رشته‌ها و حوزه‌های مختلف شناسایی کرده‌ایم و روی سایت دانشگاه قرار داده‌ایم.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد کرمانشاه افزود: براین اساس دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه که کار پژوهشی دارند ملزم هستند به سایت دانشگاه مراجعه کنند و موضوع پژوهش خود را از میان یکی از موضوعاتی که روی سایت قرار داده‌ایم، انتخاب کنند.

وی اضافه کرد: این نیازسنجی طبق رایزنی‌هایی که با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های زیرمجموعه آنها انجام داده‌ایم صورت گرفته و موضوعات روی سایت هم مدام بروزرسانی می‌شود.

مهرابی تاکید کرد: امیدواریم با اجرای این طرح تا چند سال آینده تمامی پژوهش‌هایی که در دانشگاه آزاد کرمانشاه انجام می‌گیرد، به سمت کاربردی شدن پیش برود.

وی در ادامه از انجام بیش از هشت مورد پژوهش تقاضا محور در این دانشگاه از ابتدای امسال خبرداد و گفت: رقم این قراردادها نزدیک به یک میلیارد تومان است و بیشتر در حوزه‌های علوم انسانی، انرژی و ... هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهش کاربردی كرمانشاه هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامي استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک